Fångat på burk

Ny blogg nu hurni! Klicka HÄR för att komma till den!



News

Hej på er! Håller på med en ny blogg, börjar som sagt blogga igen i helgen, men det blir då på den nya bloggen! Så håll utkik nu! Vi hörs ♥

Bloggpaus var det ja

Som ni förmodligen har märkt har jag tagit mig en bloggpaus. Men jag tror att jag är tillbaka typ nästa helg, eller möjligtvis redan nu i veckan. Dessutom är jag väääldigt sugen på ny blogg, haha känner att det har blivit ett par stycken nu.. Men håll utkik! ♥


thursday the 19th april.


Förlåt för dålig bloggning! Men jag har liksom varken tid, inspiration eller lust just nu. Jag har inga nya bilder och ingenting intressant att berätta, så jag funderar på en bloggpaus. Förövrigt har jag haft en härlig dag trots att jag var i skolan över tre timmar efter att vi hade slutat, men vi hade det trevligt så det är inget dåligt! Nu har jag precis kommit in från att ha legat på terassen och solat samtidigt som jag pluggat SO i 2 & en halv timma - jag har fått flera fräknar!
C ya sometime, kanske tar blogpaus, men jag hör av mig förr eller senare ändå ju!


SHIT I LOVE ♥


Ben & Jerry's


Hej! Sitter och tittar på "the pionist" med lillebror och äter min efterlängtade Ben&Jerrys. Senare ska jag plugga maaassa so & svenska, soprov på fredag och svenskainlämning imorgon, men jag är nästan klar. Nej, nu ska jag fortsätta titta på filmen. C ya latero♥


No time, c ya tomorrow






Sista chansen att rösta på mig i kan dees tävling!



Vill bara påminna er om att det är den sista dagen att rösta idag! Så om ni inte har gjort det, men vill rösta på mig, så läs DET HÄR inlägget jag gjorde för någon dag sedan! TACK! :)


Klädkollage

competition1

Skjorta - sheinside.com // shorts - net-a-porter.com // converse // väska - asos.com
ringar - bloomingdales.com & amritasingh.com // Solglasögon - hm.com // bälte - bruunsbazaar.com


competition2

Linne - houseoffraser.co.uk // Kjol - sheinside.com // skor - hm.com // armband - resoul.com & gojane.com


Nu är jag med i en till tävling där man ska göra kollage! Denna gången hålls tävlingen av Maja & Petronella och man kan vinna ett valfritt plagg från sheinside.com. Det är skjortan i det första och kjolen i det andra kollaget som är därifrån och detta är mina två första bidrag. Jag blev inte jättenöjd över hur utseendet slutade, men jag skulle jättejättejätte gärna vilja gå runt såhär!

 


17:12


Hejhej! Seg dag.. Sen jag kom hem har inte mycket hänt mer än att jag har haft ont i huvudet hela tiden och varit lite med min sjuka bror. Ska plugga sen när huvudvärken försvinner. Har ingenting atrt blogga om precis, speciellt inte i veckorna och när jag inte har någon inspiration eller lust, har ni något ni skulle vilja se mer av så bara komentera! :)
C ya♥


Nostalgi med youtube


Hej på er! Sitter här och äter godis som är över sen igår och ska nog snart börja titta på Eva & Adam, åh nostalgi ♥ Senare ska jag göra svenska och så tror jag att dagen kommer att vara över rätt så snabbt... Imorgon är det en ny skolvecka, inte så taggad faktiskt... Nej, nu kallar youtube :)
C ya♥


Pieces nagellack

hC1vi2 on Make A Gif, Animated Gifs
Blev inte så bra som jag hoppades/trodde i stan, köpte bara tre nagellack som var på extrapris, och så fick jag en glass av mamma innan vi åkte hem också, hahha. Saken är den att jag hittade massa fint men va för snål... Hahha, får jobba på det! Fan vad härligt väder det har varit idag föresten, över tio grader! Har ingenting mer att säga.. Ska äta nu och sen ska jag sitta och bli överviktig hela kvällen med mitt godis. ♥
C ya amigos♥

10:33


Gammal och tråkig bild, men den får duga!
Godmorgon världen! Snart ska jag och mamma åka in till stan och fixa lite, kanske ska köpa en ny väska? :D Taggtagg, hahha! Men nu måste jag fortsätta fixa mig, ville bara säga hej, påminna er om att rösta på mig ( ;) ) och önska er en bra lördag! Vi hörs♥


NU KAN NI RÖSTA PÅ MIG!


För ett tag sen berättade jag ju att jag hade gått vidare i KanDees outfit tävling. Nu har hon öppnat röstningen så nu kan ni rösta! Jag skullebli såååååååå glad och tacksam om ni skulle rösta på mig! Ni som röstar kan komentera det i detta inlägget så får ni en länk!

Ni som känner er sugna på det klickar HÄR och så komnenterar ni det inlägget med "min favorit!". Ni kan bara rösta en gång och fram tills den 16 april.
TACK TILL ER SOM RÖSTAR PÅ MIG!
puss♥


17:02


Fredagen den trettonde... Vart ska jag börja beskriva mitt hat mot dig?
Hade sovmorgon till nio. Försov mig till 9:15, för min mobil suger. Var i skolan 9:30 (grym jag är ändå). Men jag hann inte ducha, äta frukost eller borsta tänderna, så jagkände mig skabb hela dan. Sen var det ju fett härligt att inte ha vanliga lektioner på hela förmiddan (hade sexualkunskap och tittade på klipp av family guy), och debatten gick helt okej, pratade mest i min grupp iallafall. Sen var det tacos i skolan (braa skolan, fortsätt så!) men det blev lixom en  swimmingpool på min tallrik och jag blev jättekladdig... Sen gick det kanske inte bäst på fysiktestet, och mina kompisar var lite sisåder mot mig på rasten... Annars var det bra! eheh. 

Idag är ingen vanlig dag...


FÖR IDAG ÄR DET LINNEAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
Grattis världens underbaraste människa! Jag saknar dig så jävla mycket, och jag längtar till sommaren så att vi äntligen kan träffas igen! Du ska veta att du är väldigt bra och fin och saknad och älskad! Love yooou♥


14:02


Hej på er! Hade bara två lektioner idag, så slutade vid halv elva. Gick alltså till skolan idag trots att jag först tänkte vara hemma. Har lite feber igen, ont i huvudet hela tiden och känner mig sådär allmänt sjuk. Nu ska jag tillbax framför tv:en, behöver något för mitt huvud också. C ya♥



Bilden passar egentligen inte i inlägget, men jag är lat och orka inte göra en ny.
Är rätt sur, fan vad det skulle vara svårt då! I'm in need of my ben&jerrys now! Men när man har feber kan man inte cykla ändå till coop för att köpa... Och nej, jag hade ingen snäll bror som ville göra det åt mig. Orkar inte mer... Förlåt för deprimerande inlägg, kände bara för att sysselsätta mig i någon sekund så jag lugnar ner mig lite... Detta blir säkert ett sånt inlägg som jag ångrar framöver! Hejdå.


När jag fortfarande kunde drömma...



Bild från min lilla födelsedagsfotografering som jag hade glömt.
Har fått feber, misstänker att jag haft det ett tag nu, har bara inte velat ta tag i det... Haft huvudvärk och lite annat jobbigt för mig. Förhoppningsvis blir det bättre tills imorgon, då är det ju ändå bara halvdag! Inga föreldrar hemma, så funderar på att åka och köpa Ben & Jerrys (om jag inte har någon snäll bror som gör det åt mig), vi skulle ju egentligen handla idag... Det skulle sitta fint, det var så längesen, säkert i somras!
Got to go and watch some more tv, c ya soon♥




purple cupcakes


hehehe, är sugen på att skaffa ny blogg igen... Kan lixom inte bestämma mig för om jag gillar den här eller inte... Tyckte jag förstörde den lite med vissa inlägg/texter. Jaja, vi får se hur det blir! Blir ju aldrig nöjd med designen heller.. Hahha, okej, nu lämnar vi det! Ville mest bara säga hej, men nu fick ni ju lite annan text också! Puss på er♥




Låg och nynna hela kvällen, på låten som du gav mig


hej suris!
sitter med tjocka kläder och äter lite, kom nyss hem från en 1 timmas promenad med Tifa som egentligen var menad som en kanske 15 minuterspromenad - hade alltså inte så mycket kläder på mig. Slutade vid lunch idag, och halv fem börjar konfan, så jag har en lång och skön paus iallafall! Nu ska jag nog sätta mig och mysa framför tv:en. C ya♥


De har rivit våra gator, bränt ner lekplatsera där vi hängde som barn

Q8ZlYt on Make A Gif, Animated Gifs

with flowers in my hair


Ett försenat godmorgon till er! Vill ni ha lite glad musik? Klick, klick, klick!
Ill be right back♥


Dreaming on.


Källa.
Har massa inspiration i mig nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen...
Ha det fint♥

Järavallen 2012


Här är en del bilder från järavallen igår! Idag har jag inget speciellt inplanerat, tänkte göra lite svenska iallafall. Jag ska minst titta på en film och göra intervjuer. Annars får vi se vad som händer!
C ya latero♥


Hej hopp!



Har haft en väldigt mysig dag först i skogen och sen hemma hos mormor och morfar med släkten! Vi har haft frågerunda (efter flera års vinnande i mitt lilla team kom vi tvåa), målat påskägg, ätit, lekt, tittat på foton, myst, lekt lite mer och bara umgåtts, lyckad dag!
Vid halv tolv åker jag hemmifrån för att gå på en nattmässa. Latero amigos♥



Kuckeliku



Har stora myggbett på fötterna och mina knogar är så torra att de svider. Men ledsen är jag inte för det! Bara otroligt shoppningsugen... Sitter här och väger fram och tillbax om jag ska beställa hem det jag har lagt i min varukorg eller inte... Men vafan, pank är jag ju inte, så varför inte egentligen?`Lets GO!
cccccya!




Glad påsk!





Tänkte egentligen bara säga GLAD PÅSK ALLA FINA LÄSARE! Har nga speciella planer för dagen, ska kanske prata med min fina bästaste vän, annars blir det kanske lite påskpynt och ätande av påskgodis! Ikväll ska jag till kyrkan igen vid åtta, och imorgon blir det släktens årliga påskdag på järavallen, mys!
C ya lateroo♥


Linnea ♥



Kom hem, blev på dåligt humör. Saknar min underbara Linnea! Drömde inatt att vi gick på stan och hade köpt jättemycket fina kläder och att vi åt glass på stranden och vi hade våra små picknickar med cheesetwisters och festisar på kvällen. ♥ Jag vill ha sommar NU så att jag får träffa den jäkligt snygga bruden på bilden! Gå in på hennes blogg här, den är grym!
Vi hörs♥




Who will love you? Who will fight? Who will fall far behind?



Sitter och lyssnar på Bon ivers Blindsided, så fin!

Har ju helt glömt bort och berätta om allt. Okjedå, om bion i måndags och Xfactor igår. Vi tittade på The hunger games, och den var riktigt bra! Några sorgsna stunder, några läskiga stunder och några kärleksstunder. Hahha, det var det jag hade och berätta om den bion. Och Xfactor igår hade jag väl missuppfattat en del, jag trodde att allt skulle börja 17:15, men det visade sig att de släppte in folk 17:15 (fats det var försenat) så vi stog i kö i 1,5 timma (lite mer) och sen fick vi jättebra platser typ längst fram. Jag och Hannah åkte hem vid nio (det slutade vid tio) och då hade man blivit rätt trött, så det var ett bra ställe att åka hem på (vi hade suttit där i tre timmar då). Nu är det bara att hålla utkik när det sänds på tv, det kändes som att en av kamerorna var riktad mot oss hela tiden ungefär!
Nu ska jag städa! C ya ♥




14:45 - torsdag



Bild på världens finaste mormor och morfar från i förrgår. ♥

Höll på att blogga tidigare, men två kompisar ringde och sa att de var utanför mitt hus, så de var här i en timma ungefär så åt vi lunch. Men nu har de åkt hem så jag tänkte fortsätta med mitt lilla inlägg. Inte för att jag har något speciellt att berätta om... Halv sju ikväll ska jag till kyrkan iallafall, och så ska jag städa. Det är väl dagens planer. Tänkte bli bättre på att blogga, hoppas det lyckas då bara! C ya ♥



Longing back for summer.


gammal och dålig bild från i somras.

Har tråkigt. Har suttit och väntat i två timmar på att jag ska åka till kyrkans hus för att... trumvirvel... sy. Ska åka om tio minuter nu ungefär. Insåg att jag hade kunnat göra roligare saker än att bara sitta här. Blir arg på kyrkans hus nu. Varför tar de bort konfaträffarna på loven om vi ändå måste komma dit och sy? Jag vill hellre rulla med miina vänner, men nu måste jag först sy och sen skynda mig till bussen och sen ha kul. Jaja, finns inte mycket att göra, får väl bara helt enkelt pallra mig bort till kyrkans hus nu. 
Ciao♥ 


Somebody help me?

Hejhej, jag vet, bloggen ser förjävlig ut just nu, men det funkar inte som det ska. Om någon av er läsare möjligtvis kan lite om designen, så kan ni väl snälla höra av er? Skulle vilja ha det vita i menyn svart och texten vit & samma sak med inläggstexten. Jag har gjort som det står på blogghjalparn.blogg.se, så om ni har något annat tips ¨så skriv gärna en komentar!

Gaiishe, hoppas innerligt att någon komenterar, annars får bloggen fortsätta att vara ful.
C ya♥




09:38 - Tisdag

Åker iväg över dagen med mormor & morfar, brorsorna och kusinerna. Ska bli så kul att träffa mormor och morfar igen efter att de varit bortresta jättelänge! Så nu ni vet vart jag är, uppdaterar när jag kommit hem igen! C ya♥




999 värre saker jag redan gjort

asjKLv on Make A Gif, Animated Gifs
Jag har alltså inte fått en iphone som hanna trodde, det är pappas.

Godmorgon! Fast jag vaknade för flera timmar sen. Har bara tagit det lugnt och jobbat lite på svenskan. Ikväll blir det bio med några tjajor, the hunger games. Har börjat läsa på den men jag har liksom aldrig riktigt fortsatt, men början var bra iallafall! Imnorgon är det troligen mormor-och-morfar-dag och på onsdag ska jag först till kyrkans hus och senare vara publik på Xfactor. Nu ska jag ta tag i min dag hade jag tänkt. C ya♥




Ulrik Munther.



Ulrik Munther - Fool          Ulrik Munther - Soldiers          Ulrik Munther - Boys don't cry

Wölla Wölla, träffade Ulrik idag! Jag har gillat hans musik jättelänge, men inte varit ett sådär jättestort fan, men fan vad bra han är! de sa först att han bara signerade skivor, men efteråt såg vi honom stå på golvet istället för på scenen med bara några människor runtom, så vi sprang dit så sa de sista chansen att få autograf, så vi fick på våra armar! Hahha, fick sånt lyckorus! Lite synd om Hanna & Sandra dock som gick till Gina så de inte fick autograf. Men det var väl min dag. Så blev vi förfölda av typ fyra gäng och träffade två läskiga gubbar också, men det gick bra.
C ya♥




Den första april tvåtusentolv



En gammal och inte alltför bra bild på mig får inleda denna månaden.

Om snart en timme sitter jag på bussen mot entré och egentligen har jag inte precis tid att sitta här nu, men eftersom att någon har låst in sig i badrummet har jag inte mycket annat att göra än att umgås med er! Men jag hinner nog, bara hår och smink kvar i&försig. Och kanske lite finslipning. Hahha, finslipning. Nej, nu hörde jag badrumsdörren låsas upp, vi hörs senare!C ya♥




RSS 2.0