Details from saturday



Två fina låtar - Bjurö Klubb & 999.

Ska gå ner och hjäpa till med maten och att städa snart, mamma & pappa ska ha gäster ikväll. Tänkte passa på att uppdatera lite först! Imorgon blir det att åka in till entré och titta på Ulrik Munther med några vänner. Kuligt.
C ya♥




Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


Tagen för någon vecka sen. Rubrik - Håkan Hellström.

Kom hem vid halv ett igår från Karin, vi hade tittat på skräckfilm, men det gick bra, jag var alldelles för trött för att vara rädd när jag kom hem. Så jag sov i tio timmar inatt, så skönt och behövt! Och idag så har jag bara tittat på youtube, duchat, och inte gjort så mycket mer. Ska kanske ta tag i lite svenska sen också, men nu ska jag fortsätta med youtube. Just nu tittar jag på "lillabloggen", hahha så underhållande!
C ya♥




Påsklovets början



Sista dagen i skolan innan lov, härligt! Åker till Karin ikväll, måste först fixa lite grejer. På lovet har jag lite planer, men en dag ska jag bara använda åt min sömn. Jag har bestämt mig för att en dag ska jag inte bry mig om klockan, jag ska sova så länge jag vill, oavsett om det är till elva eller fyra eller ännu längre. Ska bli så skönt! Och framför allt ska jag vara ute på lovet, älska våren, och älska sommartid!
C ya snyggingar♥


Walla Walla

Hahahahahahah, roliga vänner man har då... Nejmen då har ni fått höra lite av de, lite misstolk och överdrivenhet hos hannas, men annars har ni mig i ett litet nötskal efter deras små gästinlägg! Nu slutar vi svenskan och ska äntligen äta! Synd nog är det påskmat, som jag inte gillar så mycket, men det ska nog gå ändå! C ya

Hanna

Olah!
Det är jag som är Hanna Meyer, känd bloggare för er som inte vet. http://endasthannas.blogg.se/! In och kolla. Jag ska beskriva Julia för er eftersom jag inte tycker hennes riktiga jag kommer fram i bloggen. För er verkar kanske Julia som den mes'n i hennes videoblogg. Men så är det inte! När hon är trött är hon som en jobbig liten femåring och när hon är pigg så är hon som en jobbig liten femåring. Vi gillar att hitta på killnamn med a i slutetno:n och då brukar det spåra ut och hon går med på att göra vad som helst med mig på gympan... haha. Hon kan prata med jättemörk röst, dygnet runt och gillar spinkiga killar med halvlångt hår som börjar på A ... oj! Men Julia är jättego och följer alltid med mig till matan på torsdagar när jag vill ha choklad. Kärlek!


Gästbloggning by Hannah

Hej alla Julias läsare, hoppas allt är bra med er. Sitter i skolan nu och gästbloggar här för att Julia är så lat. Fast hon gör iförsig skolarbete så helt slö är hon inte. Tänkte berätta Julias mörkaste hemligheter för er eftersom ni är så söta.
1.Julia är en riktig 08 egentligen, visste ni det? En del kanske vet det men ni vet inte att hon i hemlighet önskar att hon var en redig skåning. Tro mig, vi får höra henne när hon imiterar skånedilakten hela dagarna.
2. Hon heter Tekla i mellan namn.. T E K L A nästan som Katla, mostret i bröderna lejonhjärta.
3. Hon har ett slags jobbighetsyndrom, som visar hennes true colors.
4. I framtiden kommer vi se henne i filmer, som en riktigt grym skådesplare.

DESSA HEMLIGHETER HAR SÄKRA KÄLLOR..
Hejdå & Hadet bra!




Amanda bloggar!

Hejsan svejsan! Jag är Amanda och jag tänkte gästblogga nu i ett inlägg. Jag är Julias underbara vän, vi går i samma klass. Och det har vi gjort ända sen hon flyttade hit alltså i tvåan. Just nu så har vi svenska och skriver om kärlek. Roligt roligt.. Snart så är det lunch vilket ska bli gott i och med att det är påskmat. JA men här har ni min blogg som ni gärna får gå in och kolla på www.amandaulfshog.devote.se så ni får ha en bra dag!


hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

Sitting in the school and listen to Kents nya låt 999. Mina vänner är sura för de gillar inte dem... Men nu ska jag fortsätta att skriva dikter, uppsatser och intervjuer om kärlek. C ya när jag kommer hem♥

Minnen av aprilhimlen ♣



Ätit ett digestivekex med ost och sommar fångad i en syltburk på och tänkte mig bort till en fin liten stuga mitt i en äng i sommar. Och så har jag vikt en mini origamisvala till min lilla samling, nu är de åtta stycken. Funderar också på att ta tag i några planer jag haft ett bra tag nu & beställa hem de saker jag behöver till det.

Fan vad härlig våren är, jag hade nästan glömt.♥



Tuesday



    Bon Iver - Perth                 ♦                Bon Iver - Skinny Love                ♦                Håkan Hellström - Aprilhimlen


Ska ut med vovven nu, sen ska jag laga mat & plugga. C ya♥


SÅ JÄKLA GLAD!

åH, HERRE! Jag blev andra finalist hos KanDees.com, igen! Jag är så glad nu, dock har hon länkat till en annan blogg jag tänkte börja blogga på, och som jag fortfarande tänker på att kanske börja blogga på, jag är nämnligen inte helt nöjd med namnet på denna bloggen (fast jag har bett henne att ändra till denna bloggen). Vad tycker ni? Ny blogg igen?



Här är mitt bidrag! Med tanke på hur många som deltagit är jag otroligt glad att just jag blev en av tio finalister! Sen så är det röstning och sen får man reda på vem som har vunnit, gash, tror jag drömmer!
C ya♥





månens dag.



Detaljer från dagens klädsel. Älskar mina nya byxor! Och världens finaste klocka från Daniel Wellington♥

Hej på er! Blev visst inte så bra bloggning igår trots allt, men jag gjorde faktiskt en videoblogg till er! Jag satt och spelade in, redigerade och laddade upp (jäklar vad trögt det är att ladda upp en nio minuters lång video till youtube, men efter tre gånger fungerade det på videofyme istället!) från 16-tiden till halv elva ungefär... Jag har publicerat ett tidsinställt inlägg med videon i tills imorgon, för jag vet inte om jag ska lägga upp den eller inte... Den blev lite tyst och jag ser trött ut, men jag vet ju att ni vill ha en videoblogg!

Nu måste jag göra svenska, C ya♥





Strand med sten och tång.




Det här med bra uppdatering idag då... Jag ska liksom åka till stan med mamma och bror för att köpa lite nödvändigheter, bland annat vårjacka! Mamma ska bort vid fyratiden tror jag, så då är jag tillbax! Vi hörs då finingar, håll ut! Puss♥




A blue swansea.



Blir mys med mina killar (alltså mina bröder & paps) ikväll med godis & kanske framför "Snabba Cash". Köpte jordgubbar och choklad förut, så det blir årets första chokladjordgubbar också, oh yeah. Meeen, nu är det sen middag, jag hör av mig! Puss♥




nineteen eighteen.

Det går inte att ladda upp bilder, men ni ska veta att jag försöker!

Kan passa på att prata undertiden ju... Sov över hos Sandra med Hanna & Hannah inatt, jättemysigt! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här på bloggen... Ska försöka gottgöra er åtminstonde resten av helgen. Hahha, en dag till liksom. Otroligt intressant inlägg, men det var mest till för att visa att jag inte har övergett er! Ska försöka ladda upp bilden igen...
Nope, det gick inte. Jag återkommer, puss♥




17:45

Tjaooo. Sitter och läser bloggar, tittar på youtube och äter glass. Kom nyss hem från Sandra och lite människor. Idag hade vi handbollsturnering i skolan, så vi hade ingen lektion förens vid halv två någonting. Det gick bra, men vi kom ändå trea av fyra. Jag är riktigt trött, så nu säger jag hejdå, för ni kommer ändå inte få ut något vettigt ur mig. Puss♥

Vårdagar i mars



Så fint väder ute! Behövdes egentligen inte ens jacka hem från skolan. Tänkte gå ut och sola lite med min vovve och dricka något kallt och låtsas att det är sommar nu!



Tuesday



Hej! Hade jätteont i huvudet efter skolan, så det blev ingen konfirmation idag. Har istället... Ja, vad har jag gjort egentligen? Suttit vid datorn, men jag vet inte riktigt varför... Nu ska jag iallafall hämta lite mat och sen prova The sims 3 som jag fick i födelsedagspressent av mina snälla bröder! Sen blir det förhoppningsvis lite svenska och franska också!




About Gina Tricot

Gina Tricot by julia
Tänkte inte precis att detta skulle vara en klädesblogg, men vafan, ett litet inlägg är väl kul?

Först när Gina Tricot kom älskade jag det! Det var nytt och precis min stil. Men sen blev det (förlåt om någon misstycker) mer som fjortisaffären och mitt intresse blev mindre och mindre. Men nu jävlar! Fan vad snygga saker det finns där! Har letat efter ljusrosa och mintgröna jeans hur länge som hällst och så bara ploppar de upp med bra pris och allt! Måste berömma de lite ju. Väldans fint på kollaget över, vill ha allt! Någon som vill köpa? Tack!




Monday 13:34



Sluatar tidigt varannan måndag, härligt. Nu måste jag plugga lite och sen kanske vi hörs igen? Fast ska nog först bekanta mig med min nya dator lite tror jag! Så härligt! Ikväll blir det förhoppningsvis installation av photoshop elements 10 och The sims 3, som var två av mina fördelsedagspressenter!



See you soon.

Hejdå mammas jobbdator! Hej min alldelles egna!

Hungerspelen.


Pappa ringde precis och sa att vi kan byta datorn idag istället! :D
Nu: Läsa hungerspelen och försöka bli av med den lilla förkylningen som hållit sig kvar med en kopp te. Vi hörs finingar!


Har skaffat bloglovin nu, Följ min blogg med Bloglovin!




Good morning world






Har inga planer för dagen. Vi får se vad som händer. ♥





Photographs on their way

I er väntan på att få se vad jag fick i fredags (vilket jag ska försöka fixa snart!) kan jag avslöja att jag bland annat fick en dator. Dock ska den bytas imorgon, så jag är beroende av mammas dator när det gäller att redigera bilder, och just nu använder hon den. Ville bara meddela det, har nämnligen tänkt uppdatera bloggen i ca. 1 timma nu... Men snart hurni, snart!



Pictures by me.

Update: Alla bilderna på bloggen är alltså mina (förutom dödsrelikerna-symbolen i menyn, den är från google). Tydligen var det någon som trodde att de var från we♥it (tusen tack föresten, bästa komplimangen!), men de är mina och får inte kopieras utan tillåtelse. Tack! :)



Origami.



Lärde mig göra origamisvalor förra helgen, det var ju inte alls svårt. Youtube hjälper en i nöden! Ikväll ska jag vara lite social med några kompisar. Kanske tar med kameran så jag får lite mer bilder än bara av den blommiga klänningen. :)





Cupcake birthday



Paketer. Kramar. Sånger. Foton. Statusuppdateringar. Gratulationer. Överraskning. Tårtor. Apdans. Sång. Fotografering. Mer kramar. Fint väder. Mer paketer. Glada miner. Fina gäster. God middag. Ballonger. Mer kramar. Leenden. Mer tårta.
Jag hade en bra födelsedag! Tack alla♥



Happy Birthday to me.



Välkomna! Hoppas att ni ska känna er som hemma. Idag ska jag mest njuta av att ha min egna dag (med Cassy förståss) på hela året. Imorgon lär vi känna varandra bättre hurni, undertiden kan ni läsa inlägget här under som är en kort pressentation av mig.♥



Stars from mars.

. Hej, det är jag som driver denna bloggen och mitt namn är Julia. Jag är 14 år och 364 dagar gammal, bor i södra skåne, men kommer ursprungligen från Stockholmstrakten. Jag har precis lärt mig göra origamisvalor, bakat cupcakes, tagit födelsedagsfoton och målat naglarna med glitternagellack. Lite gott och blandat som jag gillar kan ni se här till höger --->




RSS 2.0