Somebody help me?

Hejhej, jag vet, bloggen ser förjävlig ut just nu, men det funkar inte som det ska. Om någon av er läsare möjligtvis kan lite om designen, så kan ni väl snälla höra av er? Skulle vilja ha det vita i menyn svart och texten vit & samma sak med inläggstexten. Jag har gjort som det står på blogghjalparn.blogg.se, så om ni har något annat tips ¨så skriv gärna en komentar!

Gaiishe, hoppas innerligt att någon komenterar, annars får bloggen fortsätta att vara ful.
C ya♥




Kommentarer
Postat av: Anonym

gå till content och byt färg och gör samma sak på post's body text till vit eller vilken färg du nu vill ha. tror ja

2012-04-03 @ 23:31:17
Postat av: Anonym

Det bästa tipset jag kan ge dig är att testa som en galning. Jag har haft många jobbiga problem med mina bloggar, men det gäller bara att försöka. Ett tips är att skaffa en extra blogg som du kan trixa med så att inte din riktiga blogg blir helt fucked up.



designadinblogg.se är en skit bra hemsida kan jag säga dig! Där finns allt från 2009 - 2012 tror jag. Everything you need.

och förresten måste du fixa kommentarerna till vit text för de syns inte.

2012-04-03 @ 23:50:17
Postat av: Julia - Svar

Sv: Tack för att du komenterade, men allt det där har jag gjort/tänkt på. Har ändrat färg på alla ställen man ska ändra på, och jag tänkte först göra det på en blogg som jag redan har som "testblogg", men jag tänkte först bara ändra något litet och sen bara fortsatte jag.. Men tack för hjälpen iallafall! :)

2012-04-04 @ 00:13:30
URL: http://starsfrommars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0